Gyermeknapi evezés egy kicsit másképp

A Csákánydoroszlói Kormorán Kenu Egyesület hagyományos gyermeknapi evezése idén egy kicsit másképp került megrendezésre, mint korábban. A rendezvény célja a sport népszerűsítése a fiatal korosztály számára. Ezt a célt követve csatlakozott hozzánk az Feja Gym Ivánc Boksz Klub és az ő meghívásukra ellátogatott hozzánk Erdei Zsolt MADÁR, többszörös világbajnok bokszoló, a Magyar Boksz Szövetség elnöke. Zsolt célja a boksz, mint sport népszerűsítése. Öröm volt látni, hogy kicsik – nagyok milyen átéléssel hallgatták Zsolt előadását. Azt már eddig is tudtuk, hogy egy nagyon szimpatikus ember, kiváló sportoló, de jó előadó is. A gyerekek szájtátva hallgatták történeteit, amelyet humorral megspékelve tett igazán érdekessé.

Madár2Madár23
Mivel aznap ünnepelte Erdei Zsolt a születésnapját, ezért természetesen nem maradhatott el a szülinapi köszöntés sem, amelynek nagyon megörült vendégünk.
Végül az Ivánci bokszklub vezetője, Lőrinc Lajos szólt néhány szót a gyerekekhez. „Akinek megjött a kedve ehhez a kemény sporthoz, látogasson el hozzánk és csatlakozzon a csapatunkhoz”. Lajos bemutatta a klub egyik legsikeresebb bokszolóját, Cinjel Cintiát is, aki a magyar ranglistavezető kislégsúlyban, az európai ranglista 5 helyén áll és 16. a világranglistán!!!! Itt kell megemlíteni még a klub másik bokszolóját, Cimber Zoltánt is, aki második a magyar ranglistán!!!
Miután befejeződött a beszélgetés, fényképezés, autogram kérés, elindult a kajak-kenu szekció is, de idén a SPRINTER-YAMAHA motorcsónakos száguldozás volt a legnépszerűbb. 

4 5

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>