Te Szedd! 2016.

2016. április 30-án a Kormorán Kenu Közhasznú Egyesület a csákánydoroszlói Családbarát Egyesület tagjaival a “Te Szedd” országos program keretében Csákánydoroszló-Gasztony között takarították a Vörös patak partját valamint a közút környékét.

A takarításban mindkét csapat részéről egyaránt részt vettek felnőttek és gyerekek; a legfiatalabb résztvevő nem volt egész 4 éves.

Az együtt töltött idő alatt – nem tudom, az elkeserítő vagy a felháborító a megfelelő szó rá – szerzett tapasztalat azt mutatja, vannak embertásaink, akik továbbra sem tisztelik eléggé a környezetet, gondolkodás nélkül szemetelnek.

Jó volt ugyanakkor látni a szemétgyűjtők hozzáállását, mindenki képességeinek megfelelően vett részt a tevékenységben és mindenki megtalálta azt a feladatot, amit örömmel és felelősséggel el tudott látni.

A takarítás végén a Kormorán Kenu Közhasznú Egyesület egy jó hangulatú szalonnázáshoz biztosított hozzávalókat a résztvevőknek; a nyársfaragással kezdve, pataki élővilág felfedezéssel tarkított megérdemelt pihenés jólesett mindenkinek.

A takarítás fotói magukért beszélnek :)

 

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>